Search

Tel.: 06 31 902 494 | info@kosmetos.nl

Persoonlijke Kracht Test

Kosmetos / Persoonlijke Kracht Test

Persoonlijke Kracht Test

De Persoonlijke Kracht test bestaat uit: De online test, 4 modules , 1 werkboek met opdrachten voor thuis en 1 persoonlijke coach sessie. (geen online sessies).

Module 1 – 2 | Jouw verlangen / Jouw eerste powertype

Dit is de basis, hier starten we jouw traject mee.

– Jouw verlangen
– Jouw grootste No. 1 powertype
– Jouw balanspowertype
– Jouw sterkste element

Module 3 | Jouw blauwdruk / Jouw kompas

Je kunt dit inzetten wanneer je je verder wil verdiepen, want je bent natuurlijk nooit  1 kleur, 1 powertype of 1 element.

Hierbij komt het volgende aan bod:

– Jouw elementenvlieger
– Jouw kleurfamilie score
– Jouw nr. 2 – 3 – 4 powertypes
– Jouw top10 power-kleurencirkel

Module 4 | Jouw impact op jouw non-verbale communicatie

Je kunt dit inzetten als afsluiting voor jouw kers op de taart. De finishing touch! Jij laat nu jouw persoonlijkheid en jouw kracht van binnen naar buiten zien in de juiste balans.

Door de juiste TOP 10 kleur(en), kledingstijl, stoffen, accessoires enz. in te zetten straal jij van binnen en van buiten. Hoe fijn is dat. Elke dag krachtig, anders, origineel jezelf zijn .

NO ONE IS YOU, THATS YOUR POWER. JIJ BENT COLORE ORIGINALE !

Korte informatie voordat je aan de slag gaat

Je start altijd met de online test. Dan volgt de uitnodiging voor een persoonlijke coach sessie met toelichting over de testuitslagen,  module 1- 2 en opdrachten voor thuis.

De prijs voor module 1 & 2 is vanaf  €149,50. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden. Binnen een week na betaling  ontvang je de persoonlijke toegangscode voor de test.

Na de eerste bespreking van de test en de thuisopdrachten wordt er altijd een 2de  coach sessie ingepland, in overleg, tussen de 1 a 3 maanden. In deze vervolgsessie worden vragen beantwoord, de thuiswerkopdrachten besproken en andere zaken waar je tegen aan loopt.

De prijzen hiervoor zijn vanaf:

  • 45 minuten / €47,50
  • 60 minuten / €65,00 of  75 minuten / €82,50

Indien je een BTW factuur wenst wordt het BTW bedrag hier altijd extra bij gerekend. Ik zie er naar uit om jou en jouw leuke kleur te zien en te ontmoeten.