Search

Meer informatie? Tel.: 06 31 902 494 | info@kosmetos.nl

Over Wies

Kosmetos / Over Wies

Over Wies

Graag wil ik me even kort voorstellen.

Mijn naam is Wies van Berkum, geboren op 04-02-1958 in Roosendaal. Zoals u ziet aan mijn geboortedatum ben ik niet meer zo “piep” jong maar hierdoor heb ik wel heel veel levenservaring, kennis en praktijkervaring.

Mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik jaren geleden gevolgd in België. Om in mijn vakgebied bij te blijven heb ik deelgenomen aan diverse bijscholingen. Verder heb ik een medische achtergrond vanuit de verpleging.

Eigen praktijk

Gedurende 18 jaar heb ik in Roosendaal een eigen praktijk gehad. Tegelijkertijd werkte ik 2 dagen in de week in een privékliniek waar ik ook samenwerkte met een plastisch chirurg. In die tijd heb ik in deze kliniek geheel zelfstandig het definitief ontharen met IPL opgestart. Ik gaf daar tevens consulten en assisteerde bij sommige medische behandelingen. Daarnaast heb ik les gegeven aan de opleiding voor volwassenenonderwijs voor schoonheidsspecialisten in Antwerpen.

In 2008 ben ik gestopt met mijn praktijk in Roosendaal omdat mijn man voor enkele jaren een functie kreeg aangeboden in Amerika, Washington DC. Ook daar heb ik gewerkt en wel in een groot beautycentrum en bij een orthopedisch chirurg. Nu ben ik weer volledig gesetteld in Bergen op Zoom. Na een paar jaar in de wijkverzorging te hebben gewerkt ga ik met heel veel enthousiasme mijn eigen praktijk wederom opstarten.

Ik hoop u dan ook graag in mijn praktijk te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Wies van Berkum