Search

Tel.: 06 31 902 494 | info@kosmetos.nl

Massages

Kosmetos / Massages

Massages

U kunt in mijn praktijk genieten van verschillende afwisselende massages tijdens de gezichtsbehandeling. Het is ook mogelijk om combinatie behandelingen te boeken met massage en een gezichtsbehandeling. Daarnaast kunt u altijd losse massages boeken, zoals schouder-, nek-, rug-, hoofdpijnmassage. Al mijn massages zijn puur op ontspanning gericht. Deze zijn nooit van therapeutische aard. (Geen erotische en seksueel getinte massages.)

Doel van een massage.

Door massages ontspant u. De doorbloeding wordt geactiveerd, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en u besteedt een WELVERDIEND MOMENT alleen aan uzelf!! Dit alles zorgt ervoor dat u zich na de behandeling geheel ontspannen en als herboren voelt. In mijn praktijk is EEN MOMENT VOOR JEZELF in combinatie met huidverzorging, ontspanning en rust, het allerbelangrijkste. En.. … gewoon nodig om af en toe even weg te zijn, uit de drukte en de stress van alledag.

Chinese hoofd- schouder en nekmassage

Deze massage kan ingezet worden tijdens de gezichtsmassage maar kan ook los geboekt worden. Bij deze ontspanningsmassage geven we extra aandacht aan bepaalde acupunctuurpunten en meridianen (energiebanen). Wat we hiermee willen bereiken is dat de energie weer beter gaat stromen en we balans en harmonie in lichaam en geest creëren.

We werken dan ook op de Qi wat staat voor alle energie die ons laat functioneren, het leven. Shen staat voor onze geest, het mentale, emotionele en expressieve leven. Na deze massage voelt u zich echt beter in balans zowel geestelijk als lichamelijk. Deze massage kan ook ingezet worden bij veel hoofdpijn omdat deze zo ontspannend werkt.

Combi relax massage. Een beleving van geur, gevoel en magneten of edelstenen.

U kunt verwend worden met een heerlijke etherische olie naar keuze. U kunt kiezen voor de geur die het beste bij u past. We maken gebruik van diverse etherische oliën.

Bij de magneetmassage wordt gemasseerd met verschillende magneten die in sterkte variëren. Magneten zorgen voor een diepere algehele ontspanning en kunnen ook heel goed worden ingezet bij fibromyalgie (Spierziekte). Omdat deze massage zo zacht is geeft dit een hele andere beleving als de gewone massage.

Deze magneet massage kan dan ook bij bijna iedereen ingezet worden (Uitzondering mensen met een pacemaker). De etherische olie wordt op verschillende manieren opgenomen in ons systeem. Door de huid, de longen en ons zenuwstelsel. Bepaalde etherische oliën geven dan ook een zeer diepe ontspanning en werken tevens op ons emotionele leven. Vandaar dat ze ons ook weer geestelijk en lichamelijk in balans kunnen brengen.