Search

Tel.: 06 31 902 494 | info@kosmetos.nl

Kosmetos & Colore Originale

Kosmetos / Kosmetos & Colore Originale

Kosmetos & Color Originale, twee bedrijven, één missie

Samen delen we één passie. Zorgen dat je lekker in je vel zit.

Kosmetos zorgt ervoor dat je van buiten naar binnen straalt.
Color Originale zorgt ervoor dat je van binnen naar buiten straalt.

Kosmetos werkt vanuit de buitenkant om lekker in je vel te zitten.

Mijn doel is om met gezonde, natuurlijke en huid-identieke producten je huid weer te laten stralen, en deze in een zo’n goed mogelijke conditie brengen.

Ik gebruik enkel de producten van Dr. Baumann. Deze zijn gezond, natuurlijk en bevatten geen schadelijke toevoegingen en geen parfums. Niet dat we alle huidproblemen altijd geheel kunnen oplossen, maar we zien gegarandeerd een verbetering in het algehele huidbeeld.
Voor mijn bedrijf Kosmetos heb ik mij jarenlang enorm verdiept in de werkstoffen die in cosmetica zitten. Mensen bewust maken van het gebruik hiervan en hierdoor een maximaal functionerende en vooral gezonde huid krijgen is voor mij het aller-belangrijkste.

Verder bezit ik een uitgebreide kennis en kunde op het gebied van de fysiologie van de huid en de verschillende huidproblemen. Mede door mijn medische achtergrond, het werken met een plastisch chirurg en de opleiding bij U-consultancy, kijk ik vaak vanuit een groter geheel en een ander perspectief naar de oorzaak van diverse huidproblemen en de achterliggende problematiek.
Tenslotte is jouw huid ook een weerspiegeling van genetica, hoe gezond je leeft en eet, je stressniveau, hoe gelukkig je bent, enz.

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met eczeem. Ook mijn zoon is geboren met eczeem. Hierdoor weet ik wat het is om een huidprobleem te hebben. Vaak heb ik mij heel onzeker gevoeld, maar ook mentaal doet het wat met je.

Je wordt er elke dag mee geconfronteerd, je voelt je steeds bozer, lelijker en ongelukkiger. Je zelfvertrouwen daalt tot onder het nulpunt. Vandaar ook mijn interesse hierin en het letterlijk kunnen invoelen wat het betekend voor je, als je huid je in de steek laat. Een gezonde, lachende huid maakt je blij en vrolijk, geeft zelfvertrouwen en laat je stralen. Dit is iets wat ik jou ook gun en hier wil ik je graag bij helpen.

Daarnaast spelen de verschillende massages een zeer grote rol bij de behandelingen, zowel op mentaal als ook op fysiek gebied.
Wat tijd en aandacht voor jezelf nemen en zomaar even genieten en wegdromen. Dat doet een mens goed in onze hectiek van alle dag.

Colore Originale werkt vanuit de binnenkant om lekker in je vel te zitten

Weten wie je bent, wat jou zo bijzonder en origineel maakt?
Wat je grootste kwaliteit is. Wat je sterkste innerlijke kleur & kracht is. Hierbij maak ik gebruik van de Persoonlijke Kracht Methodiek. (voor meer informatie zie de verdere beschrijving van Colore Originale).
Met jouw kleur en element weet je beter wie je bent. Dan wordt je zichtbaar krachtig(er), anders, origineel, jezelf.

Om mijn innerlijke kleuren echt te durven dragen, zichtbaar te laten zien en te accepteren, heeft mij de nodige tijd en moeite gekost.
Het is een proces van verandering en erkenning en dit gaat met vallen en opstaan.
Zeker, ik zie er zelfverzekerd uit en kom meestal ook zo over, maar regelmatig ben ik dat niet helemaal en weet dat goed te maskeren.

Ik denk nog vaak dat ik te weinig weet, dat anderen beter zijn, maar ik ben er inmiddels wel achter dat dat te maken heeft met mijn perfectionisme en de lat heel erg hoog leggen voor mezelf. Dat was de EYE CATCHER voor mij bij de opleiding Persoonlijke Kracht Coach.
En ja hoor, uit mijn test bleek dus ook dat ik juist de kleur GEEL vaker moest inzetten voor meer zelfvertrouwen. Dat verzin je gewoon niet.

Door inzicht in mijn eigen innerlijke kleuren ben ik mezelf (en ook anderen) beter gaan begrijpen.
Ik heb meer zelfvertrouwen, probeer wat minder perfectionistisch te zijn( kost nog steeds moeite) en heb een wat andere kijk op mezelf.
Dit besef komt enkel door hier bewust mee aan de slag te gaan. Het vraag om AKTIE.
Het bewust inzetten van jouw persoonlijke kleuren en deze ook echt te gaan dragen, dat geeft uiteindelijk de verandering die je wil.
Dit is iets wat ik jou ook gun en hier wil ik jou graag bij helpen helpen.

Denk je dat mijn aardse, Au-ber-Gine kleur/ persoonlijkheid en mijn manier van werken bij jou past en wil jij weer stralend en dubbel lekker in je vel zitten?
Kom dan gerust langs, dan wil graag jou, jouw huid en/of jouw leuke innerlijke kleur & kracht ontmoeten.

Au- Ber- Gine

Ambitieus en aandachtig.
Bewust, begripvol en betrouwbaar.
Geduldig (niet altijd), goedgehumeurd, goedlachs en in voor een geintje.

Mijn element Aarde, no nonsens, concreet en duidelijk.