Search

Tel.: 06 31 902 494 | info@kosmetos.nl

Huidbehandelingen

Kosmetos / Huidbehandelingen

De beste behandeling voor uw huid

In mijn praktijk help ik u in drie stappen naar een gezonde huid. Het is belangrijk om op basis van de juiste informatie een diagnose van uw huidprobleem vast te stellen. Op basis daarvan wordt het 3-Stappen-Plan samengesteld.

Het 3-Stappen-Plan wordt altijd individueel aangepast. In basis gebeurt de behandeling van een bepaald type huidaandoening op eenzelfde manier, alleen is elke huid weer anders en zal iedereen op een andere manier op de producten reageren. Daarom moet van tevoren uitgebreid bepaald worden op welke manier de producten het beste resultaat zullen geven voor de behandeling.

In 3 stappen…..

in-drie-stappen-naar-een-gezonde-huid

1

 Intake

Het is belangrijk dat ik bij elk huidprobleem eerst door achtergrond informatie te weten kom waardoor de klachten ontstaan. Er zijn vaak meerdere oorzaken waardoor huidproblemen kunnen ontstaan.

2

 Huiddiagnose

Vervolgens maak ik een uitgebreide huiddiagnose en geef ik uitleg over de specifieke werkstoffen in het product en welke minder goede stoffen (zoals bv minerale olie, conserveringsmiddelen en parfums) je beter kunt vermijden.

3

 Producten

Het belangrijkste aspect is dat u thuis de producten consequent elke dag gaat gebruiken. Dit bepaalt het resultaat. De verzorging in mijn praktijk is slechts een onderdeel van de totale behandeling.

Huid- en Schoonheidsbehandelingen

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en acne. Naast behandeling van huidaandoeningen kunt ook ook bij mij terecht voor een schoonheidsbehandeling.

Bent u toe aan een heerlijke schoonheidsbehandeling? U kunt bij mij terecht voor o.a. gezichtsreiniging, epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers, harsen van de bovenlip en andere behandelingen. Ook mannen zijn van harte welkom voor een gezichtsbehandeling!