Search

Tel.: 06 31 902 494 | info@kosmetos.nl

Dr. Baumann Producten

Kosmetos / Dr. Baumann Producten

Dr. Baumann cosmetica producten

In mijn praktijk maak ik gebruik van Dr. Baumann cosmetica producten. Waarin onderscheid Dr. Baumann zich van overige cosmetica producten?

Door gebruik te maken van huid eigen en huid identieke werkstoffen, alsook meervoudige liposomen onderscheid Dr. Baumann zich van menig ander product. Dr. Baumann heeft drie productlijnen: BeauCaire, Dr. Baumann en Skinident.

Al deze lijnen kunnen onderling met elkaar gebruikt worden. Afhankelijk wat de huid aan werkstoffen nodig heeft kunnen we dan ook alles combineren en zo een op maat gemaakt pakket van werkstoffen voor ieder huid individueel aanbieden. Bijna al de producten bevatten vit E, vit A, jojobaolie en ureum. Daarnaast zijn er ook nog veel aangepaste producten voor de probleemhuid. De eczeem huid en de extreem droge overgevoelige huid, heeft bijvoorbeeld veel meer extra vit B5, ureum en ceramiden nodig. Bepaalde producten in ons assortiment bevatten dan ook extra hoge concentraties van deze werkstoffen alsook diverse ampullen die u thuis kunt inzetten.

Voor iedere huid is er bijna altijd een oplossing.

Echter een duidelijk kanttekening moet worden geplaatst als men voor het eerst met de producten aan de slag gaat. Door jarenlang gebruik te maken van minerale olie, conserveringsmiddelen en parfum die in veel producten standaard aanwezig is zal de huid eerst gedurende enige tijd moeten detoxen.

Dit kan tijdelijk wat ongemak met zich meebrengen in de vorm van wat meer puistjes, soms nog meer droogheid, lokale roodheid maar hier moet je even doorheen. Uiteindelijk wordt je huid weer gezond en gaat weer goed functioneren. Dat willen we uiteindelijk ermee bereiken. Een gezonde huid die weer voldoende talg aanmaakt goed in balans is en ons ook tegen invloeden van buiten af beschermd. Een gezonde huid is een blije lachende huid.